Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Succesvol werkbezoek raad aan 1221

11-09-2019 166 keer bekeken

Op woensdagavond 4 september brachten raads- en commissieleden een werkbezoek aan 1221. Deze keer vond het bezoek plaats op de pop-up locatie aan de Larenseweg 18. De raad blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en activiteiten in het gebied.

Tijdens dit bezoek werd vooral gesproken over de diverse prachtprojecten. Wethouder Floris Voorink trapte af en vertelde kort iets over de laatste ontwikkelingen in 1221. Ook presenteerde hij de website die inmiddels live is.

Bewoners Patrick Weening, Martin Triebels en Marileen Fabels spraken bevlogen over hun visie op prachtprojecten Bruisend Hart en de Groene Loper. De raads- en commissieleden waren zeer geïnteresseerd en stelden tal van vragen aan de bewoners en collega’s van het kernteam 1221.

Collega Steven Wierckx nam de aanwezigen mee in de integrale aanpak van Entree Oost en kondigde aan dat later dit jaar een actieplan over ondermijning besproken wordt in de raad. Verder stelde onze nieuwe collega Wim Voogt zich voor als Supervisor Spoorzone. Na de verschillende presentaties werd nog volop nagepraat voordat de raads- en commissieleden naar het Raadhuis vertrokken voor de commissievergaderingen.

Cookie-instellingen