Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Handhaving Fietsparkeren Oosterspoorplein

11-10-2019 1706 keer bekeken

Sinds 14 oktober 2019 handhaaft de gemeente verkeerd gestalde fietsen op het Oosterspoorplein. Door fietsen die verkeerd zijn gestald weg te halen is de uitstraling van het Oosterspoorplein fors verbeterd.

Al enige tijd worden gehandhaafd op verkeerd gestalde fietsen in het centrum en aan de centrumzijde van het station. Nu op het Stationsplein (oude GAK-locatie) een fors aantal extra fietsparkeerplaatsen wordt gerealiseerd handhaaft de gemeente sinds maandag 14 oktober 2019 ook op het Oosterspoorplein.

Wanneer u uw fiets niet meer kan vinden, kijk dan eerst in de rekken in uw omgeving. Heeft u uw fiets dan nog niet gevonden, dan kunnen er twee dingen zijn gebeurd. Of uw fiets is gestolen of uw fiets stond niet in een rek en is verplaatst naar het fietsdepot of naar de fietsenrekken langs de spoorlijn. Dit hangt af van de locatie waar u uw fiets heeft neergezet.

Op www.verlorenofgevonden.nl kunt u zien of uw fiets bij het fietsdepot staat. Staat hij hier niet, dan is deze waarschijnlijk gestolen. Het is dan belangrijk dat u aangifte doet bij de politie. Aangifte doen kan tegenwoordig ook digitaal. Ga hiervoor naar www.politie.nl.

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
Cookie-instellingen