Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Aangepaste planning werkzaamheden pleinen

30-08-2021 773 keer bekeken

De voorbereidingswerkzaamheden voor de pleinen Kleine Drift, Ampèrestraat en De Geus zijn in volle gang! Komende maand wordt gestart met het opknappen van de Geus. De verwachting is dat de werkzaamheden nog voor de herfstvakantie klaar zijn.

De werkzaamheden voor de pleinen aan de Ampèrestraat en de Kleine Drift volgen na de kerstvakantie. De reden hiervoor is dat de straat anders onnodig openligt tijdens de vakantie, met alle overlast tot gevolg.

Dit heeft geen gevolgen voor de uiteindelijke oplevering:  beide pleinen worden tegelijk opgeknapt en worden in het voorjaar opgeleverd.

Bouwteam Thijsseplein

Op 14 september komt voor de 3de keer het bouwteam Thijsseplein bij elkaar om te praten over de nieuwe plannen voor het plein.

Het bouwteam bestaat uit een afvaardiging van omwonenden en het projectteam van de gemeente. Daarnaast sluit ook een afvaardiging van de belangenorganisatie voor bewoners met een fysieke of verstandelijke beperking aan, om te meedenken hoe het nieuwe plein voor deze doelgroep ook toegankelijker wordt.

Tijdens het bouwteam wordt het eerste schetsontwerp gepresenteerd en besproken met omwonenden.

Wilt u ook meedenken? Aanmelden kan bij de projectleider, Gijs Savenije via g.savenije@hilversum.nl  

Vragen?

Neem contact op met Gijs Savenije, projectleider via g.savenije@hilversum.nl

Cookie-instellingen