Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

De Dag van 1221: komt u ook?

19-10-2021 1057 keer bekeken

Op zaterdag 6 november organiseert de gemeente Hilversum samen met partners β€˜De Dag van 1221’. Het wordt een leuk en afwisselend programma over de ontwikkelingen in de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt, samen de wijk 1221. Komt u ook?

Bent u benieuwd wat er allemaal speelt?
We nodigen u van harte uit voor een hapje en een drankje bij VONK in de Wijk tussen 13.00 en 16.00 uur. U kunt gedurende deze tijd vrij inlopen. Hier vindt u meer informatie over onder andere de Groene Loper, Bruisend Hart, Stationsgebied en de 7 ontwikkellocaties in 1221. U kunt in gesprek gaan met aanwezigen en vragen stellen aan ontwikkelaars. Ook wethouder Floris Voorink is deze middag aanwezig.

Rondleidingen verzorgd door Dudok Architectuur Centrum
Het Dudok Architectuur Centrum verzorgt  interessante rondleidingen van een uur vanaf VONK in de Wijk om  langs mooie plekken in de wijk 1221 met daarbij aandacht voor oude en nieuwe gebouwen. U kunt ook de Wybertjesfabriek bezoeken. Heeft u interesse in de rondleiding? Er is een beperkt aantal plekken, vol = vol, meldt u aan via 1221@hilversum.nl en geef uw voorkeur voor het tijdstip door. De rondleidingen van 13.30 en 15.00 uur zijn vol. We hebben twee extra rondleidingen geregeld om 13.00 en 14.30 uur.

Muziek en kinderactiviteit
De muziek wordt verzorgt door een live band Matching Socks en Sing and Songwriter Erik Soer. En kinderen kunnen de hele middag mooie herfstknutsels maken.

Coronamaatregelen aangescherpt
Deelname aan de Dag van 1221 is gratis en aanmelden is niet
nodig. Er zijn aangescherpte coronamaatregelen aangekondigd, dit betekent dat u bij de entree een coronatoegangbewijs moet laten zien. Voor zover het weer dat mogelijk maakt is ook buiten op het terrein van VONK het een en ander te zien en doen.

Tot dan!


 

Cookie-instellingen