Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Online inwonersavond 18 nov Korte Noorderweg

15-10-2021 95 keer bekeken

Na een rondloop, een enquête en drie online sessies met geïnteresseerde omwonenden van de Korte Noorderweg is gebleken waar de grootste positieve aspecten en de knelpunten zaten in het eerdere stedenbouwkundig plan.

De afgelopen maanden heeft ontwikkelaar Prosperity in nauw overleg met Rijnboutt (stedenbouwkundig bureau) gewerkt aan de verdere uitwerking hiervan en is het ontwerp op verschillende punten aangepast om tegemoet te komen aan de belangrijkste opmerkingen uit de buurt. Wij zijn enthousiast over het aangepaste plan en kijken er naar uit om dit aan u te presenteren en hierover met u in gesprek te gaan.

Op donderdagavond 18 november 2021 om 19.30 uur is er weer een nieuwe bewonersavond gepland. Tijdens de avond presenteren we het aangepaste stedenbouwkundig plan en gaan we hierover met u in gesprek. De avond zal wederom worden georganiseerd door Citisens, onder leiding van Johan Simon.

Waar en hoe?
Locatie: Online (via Zoom)
Datum: 18 november 2021
Tijd: 19:30 - 21:30

Aanmelden is verplicht en kan via deze link: http://geuzenbuurtdenkmee.nl

Cookie-instellingen