Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

1221 wordt steeds groener

18-05-2022 330 keer bekeken

Na oplevering van het vergroende plein voor wijkcentrum De Geus, is hard gewerkt aan het vergroenen en herinrichten van de pleinen aan de Kleine Drift en Ampèrestraat.

Op 22 april werd het grotere en groenere plein aan de Ampèrestraat samen met bewoners feestelijk geopend door wethouder Floris Voorink. Er komt nog een houten speeltoestel. Deze wordt voor de zomervakantie geplaatst. Inmiddels is ook het plein aan de Kleine Drift een stuk groener en klaar. 

Op de planning staan verder het herinrichten en vergroenen van de pleinen aan de Galvanistraat, Pelikaanstraat en Liebergerweg. Graag maken we de plannen voor het vergroenen en vernieuwen van deze pleinen samen met buurtbewoners. Daarom vragen we u naar uw mening via bijvoorbeeld een aantal stellingen op deze website. Houd voor meer informatie de nieuwsbrief 1221 en deze website in de gaten. 

Wilt u actiever meedenken over deze herinrichting? Dan nodigen we u graag uit voor het bouwteam. Het bouwteam komt drie tot vier keer bijeen om het te hebben over wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Aanmelden kan door te mailen naar projectleider Gijs Savenije via g.savenije@hilversum.nl. Vermeld bij uw aanmelding ook voor welk bouwteam (Galvanistraat, Pelikaanstraat of de Liebergerweg) u uzelf wilt aanmelden. 

Cookie-instellingen