Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Speelplekken Galvanistraat en Liebergerweg bijna klaar: Half april al speelplezier

28-03-2024 493 keer bekeken

Volledig volgens planning zijn de speelplekken aan de Galvanistraat en Liebergerweg half april klaar. Ze zijn veranderd van een stenen bedoening waar het in de zomer erg warm was, naar een koele, groene speelplek met natuurlijke speelelementen. Dit voorjaar kan er dus al volop gespeeld worden!

Beide speelplekken worden op woensdagmiddag 24 april feestelijk geopend door wijkwethouder Karin van Hunnik . Omwonenden en de bouwteams ontvangen daarvoor binnenkort een persoonlijke uitnodiging met meer informatie.

Doel behaald

Het doel dat opgenomen is in het Chw. Bestemmingsplan 1221 was om in 2023 minimaal drie pleinen te vergroenen en in 2030 minimaal zes pleinen. En dat is gelukt: Het Jac. P. Thijsseplein, Oosterspoorplein, Kleine Drift, Leeghwaterstraat, Ampèrestraat, en het plein voor wijkcentrum De Geus zijn allemaal vergroend. Met de pleinen aan de Galvanistraat en Liebergerweg staat de teller zelfs op acht.

 

Cookie-instellingen