Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Nieuwe projectleider ontwikkellocaties

Esmee de Klerck 06-10-2022 991 keer bekeken

In postcodegebied 1221 zijn er veel ontwikkelingen. Pleinen worden vergroend, het Oosterspoorplein wordt op termijn aangepakt en ontwikkellocaties worden herontwikkeld om ruimte te maken voor woningen, groen en nieuwe werkplekken.

Deze gebiedsontwikkelingen zijn onderverdeeld in drie projecten: De groene loper, Bruisend Hart en ontwikkellocaties. Om de herontwikkeling van ontwikkellocaties in goede banen te leiden, is er een nieuwe strategisch projectmanager aangenomen. Graag stelt hij zich voor:

Ik ben Rob van den Boer en ik ben begin september gestart als Strategisch Projectmanager Gebiedsontwikkeling bij de gemeente Hilversum. De afgelopen 7 jaar heb ik in 6 verschillende gemeenten gebiedsontwikkelingen begeleid. Hoewel elke planlocatie andere uitdagingen kent, gelden voor mij altijd dezelfde waarden: we doen het samen, met respect voor de omgeving.

Om iedereen van een passende woning en werkplek te kunnen voorzien, moeten we de beschikbare ruimte goed benutten. De vrijkomende locaties in 1221 bieden ook mooie kansen om de wijk meer openbaar groen - zoals parken, perkjes en bomen - te bieden. Ik heb hiervan al mooie voorbeelden gezien, zoals het Hunkemöller-terrein.

Ik kijk er naar uit om samen met u 1221 nog mooier te maken!

Cookie-instellingen