Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Projecten

Met grote en kleine projecten verbeteren we de kwaliteit van de wijk. In de gebiedsagenda 1221 zijn deze ambities samen met inwoners, ondernemers, ontwikkelde partijen, maatschappelijke organisatie en de gemeente opgesteld. Doet u ook mee?

 

Bruisend hart

De omgeving rond het Oosterspoorplein, ook wel de 'entree naar Oost' genoemd, willen we aantrekkelijker maken. Nu is het geen aangename plek om elkaar te ontmoeten, activiteiten te organiseren of te verblijven. Dat moet veranderen. 

Meer weten

Groene loper

Meer groen in de wijk. Dat is een grote wens van de inwoners. Dit doen we een ‘Groene Loper’ aan te leggen in 1221. Er is een actieve werkgroep die samen met de gemeente allerlei acties organiseert. 

Meer weten

 

 

Beeldkwaliteitsplan+

 

De gemeenteraad heeft op 8 december 2021 een beeldkwaliteitsplan en vijf gebiedspaspoorten vastgesteld. Dit plan beschrijft de ruimtelijke kaders voor nieuwe ontwikkelingen in 1221. Bijvoorbeeld over dichtheid, hoogte en de kwaliteit van de openbare ruimte.

Meer weten

 

 

 
Cookie-instellingen